Quick response

QUICK RESPONSE DOOR HEEL NEDERLAND

Quick Response Team

Een van de belangrijkste specialismen binnen ons bedrijf is ad hoc beveiliging bij calamiteiten. Op het gebied van beveiliging is het bij een calamiteit belangrijk dat er snel geïmproviseerd wordt. Het is van belang om in zeer korte tijd een zo goed mogelijke beveiliging te bieden en verdere risico’s en/of schade te voorkomen. Niet elke beveiliger is hiervoor geschikt en wij werken daarom samen met een geselecteerde groep beveiligers in Nederland. Deze groep ervaren mensen zijn opgeleid om zelfs onder de moeilijkste omstandigheden te beveiligen en maken daarom deel uit van ons speciale Quick Response Team.

Wilt u meer weten over ons Quick Response Team en eventuele inzet bij u thuis, uw bedrijf, terrein of bouwplaats? Neem dan contact op met onze meldkamer 0492-511535.

Camerabeelden kunnen ook onderdeel uitmaken van onze ad hoc beveiliging. Zij worden uitgekeken op de meldkamer van Klaassen Total Security.

Wij bieden u een professionele ondersteuning waardoor u zich kan richten op het herstellen van de schade.

 

Quick Response Team

 

 

 

 

 

 

hondenbewaking

 


Wilt u meer weten?
We komen graag langs om de situatie te bekijken en te horen wat u nodig heeft. Kennismaken en het eerste advies zijn altijd gratis. Bel ons direct voor een afspraak op 0492 – 511 535 of op 040-2065572