MOBIELE SURVEILLANCE

Mobiele Surveillance

DIENSTAUTO EN VLIEGTUIGDe werkzaamheden van onze Mobiele Surveillance bestaand onder andere uit;

  • Brandsluitronde: veilig afsluiten en energie besparen
  • Collectieve surveillance,
  • in/externe controles,
  • Alarmopvolging,
  • Openingsronde: veilig openen en snel aan de slag.

De mobiele surveillance is ook het verlengstuk van onze meldkamer/toezichtcentrale . We hebben daarbij een landelijke dekking. In Helmond en omgeving is ons in de mobiele surveillance gespecialiseerd  zusterbedrijf : Animale Beveiliging actief. Uitgerust naast de meest modernste technieken beschikken daar de surveillanten over diensthonden om indien nodig bij calimiteiten te kunnen inzetten.

Mobiele Surveillance

In ons gezamelijke pand op de Lage Dijk 31 F te Helmond bundelen we onze krachten en wordt vanuit de meldkamer de surveillance aangestuurd en gemonitord. Steeds meer klanten zien namelijk de voordelen van professionele beveiligers in die direct in actie komen als daartoe aanleiding is.  Daar voorkomen we voor onze klanten veel schade mee!

mobielesurveillance-groot-122

Brand- en sluitronden: veilig afsluiten en energie besparen
Is iedereen naar huis, dan controleert onze beveiliger uw hele pand, van binnen en van buiten. Zijn deuren en ramen goed gesloten, zijn apparaten en installaties uitgeschakeld en is het licht uit/aan waar dat moet? Natuurlijk controleren we ook op brandgevaarlijke situaties. We sluiten uw bedrijf iedere dag zorgvuldig af en activeren het alarm. U kunt de volgende werkdag weer veilig aan de slag en we besparen in één moeite door op uw energierekening. Dat is wel zo duurzaam.

Collectieve Surveillance: schade voorkomen en geld besparen
’s Avonds, ’s nachts en in het weekend liggen veel bedrijven en bouwprojecten er stil en verlaten bij. Voor criminelen de ideale tijd om hun slag te slaan. Met preventief toezicht door Animale Beveiliging kunt u veel schade voorkomen. Toezicht houden doen we op locatie, binnen en buiten. Onze beveiligers lopen controlerondes. Vanuit onze meldkamer volgen we de camerabeelden van uw locatie op de voet. Bij criminaliteit of overlast sturen we onze mensen direct op pad en waarschuwen zonodig de politie.

Alarmopvolging: schade en kosten voorkomen
Gaat uw alarm af dan zijn we altijd snel ter plaatse. We controleren de buitenkant direct op sporen van inbraak en beslissen of we de politie moeten inschakelen. Volgens afspraak bellen we zonodig ook met de aangewezen contactpersonen binnen uw bedrijf. Na afloop ontvangt u per mail altijd een rapportage van de alarmopvolging. Zo bent u steeds op de hoogte van gebeurtenissen en de veiligheidssituatie in en rondom uw bedrijf.

Beveiliging met honden: bijzonder effectief
Onze beveiligers werken graag samen met onze gecertificeerde beveiligingshonden. Ze trainen samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. De combinatie beveiliger en getrainde hond geeft extra overwicht en dat kan in bepaalde situaties net het verschil maken. Het verschil tussen schade en schade voorkomen. Want daar is de inzet van Animale Beveiliging op gericht.

Openingsronde: veilig openen en snel aan de slag
De surveillancedienst van Animale Beveiliging kan uw bedrijfspand openen. We openen (tussen) deuren en zetten het alarm uit. Als u wilt, doen we ook het licht aan en zorgen ervoor dat apparatuur en installaties gebruiksklaar zijn. Uw personeel kan direct aan de slag in een gecontroleerd veilige omgeving.

Wilt u meer weten?
We komen graag langs om de situatie te bekijken en te horen wat u nodig heeft. Kennismaken en het eerste advies zijn altijd gratis. Bel ons direct voor een afspraak op 0492 – 511 535 of op 040-2065572