MELDKAMER

Meldkamer

Klaassen Total Security kiest er bewust voor om samen met haar zusterbedrijf Animale Beveiliging te werken met het live uitkijken van camerabeelden. Live camerabewaking is een groot verschil met gewoon cameratoezicht. “Bij cameratoezicht worden de beelden achteraf bekeken en ingezet om daders op te sporen. Dan is de schade al geleden. Voor bedrijven en particulieren leveren wij camerabewaking en reageren actief en direct op wat we zien. Onze medewerkers kijken met een scherp en deskundig oog naar de beelden en meldingen van het elektronische systeem en beoordelen dan welke acties ze uitzetten. Vanuit de meldkamer van Klaassen Total Security sturen ze bijvoorbeeld onze surveillanten op pad en we sturen de politie aan die binnen vijftien minuten ter plaatse is. De politie reageert altijd direct op meldingen van Klaassen omdat het om een geverifieerde alarmmelding gaat. Onze samenwerking loopt echt uitstekend en dat merken klanten.

 

meldkamer

MELDKAMER MET live view camerabewaking

Beveiligingscamera’s met live beelden.

Om de veiligheid te vergroten worden tegenwoordig steeds meer camera’s ingezet. De beelden van deze camera’s worden dan achteraf bekeken als er een incident heeft plaatsgevonden. Dit is echter jammer, want je beveiligt op deze manier reactief in plaats van proactief. Dit heeft tot gevolg dat de schade al is geleden en achteraf de veroorzaker moeilijk te traceren blijft. Door de camera’s met een detectiesysteem te koppelen aan onze meldkamer, levert een investering in het beveiligingssysteem een maximaal rendement op.

 

Risicoanalyse
Aan de hand van een risicoanalyse die wij voor u opstellen, worden beveiligingsmaatregelen geadviseerd. Daarna wordt met u besproken welke voorzieningen het beste kunnen worden getroffen. Onze adviseur stelt aan de hand van de doelstelling, in overleg met u en een erkende installateur, een gedetailleerde cameraprotectie op. De erkende beveiligers in onze meldkamer kijken de beelden uit. Zij doen dit dankzij hun jarenlange ervaring met een andere blik op de beelden als menig centralist.

Meldkamer 24 uur per dag bemand
Vanuit onze meldkamer worden de acties op alarmmeldingen gecoördineerd. Zo worden onze beveiligers aangestuurd om meldingen op te volgen en kan ook de politie aangestuurd worden. De politie is dan binnen 15 minuten ter plaatse omdat het een geverifieerde alarmmelding betreft. Hierdoor hebben criminelen minder tijd om schade aan te richten en wordt de pakkans aanzienlijk vergroot. Via onze meldkamer houden wij in opdracht van en overleg met onze klanten 24 uur per dag 7 dagen in de week cameratoezicht en/of camerabewaking in en rondom privaatrechtelijke gebouwen en op terreinen. Zo hebben wij met camerabeveiliging alleen al in 2015 landelijk een 85-tal aanhoudingen verricht en/of diefstallen weten te voorkomen.

Met Live View houden onze getrainde medewerkers scherp in de gaten wat er op locatie gebeurt en komen bij verdachte situaties meteen in actie.

Wilt u meer weten?
We komen graag langs om de situatie te bekijken en te horen wat u nodig heeft. Kennismaken en het eerste advies zijn altijd gratis. Bel ons direct voor een afspraak op 0492 – 511 535 of op 040-2065572