Bewaking

OBJECTBEWAKING – PORTIERSDIENSTEN- RECEPTIEDIENSTEN – BOUWPLAATSBEVEILIGING

SONY DSC
OBJECTBEWAKING AL DAN NIET MET DIENSTHOND

 

OBJECTBEWAKING
PORTIERSDIENSTEN

SNA EUROPE
RECEPTIEDIENSTEN

BOUWPLAATSBEVEILIGING
BOUWPLAATS BEVEILIGING

OBJECTBEWAKING:

Voor zowel tijdelijke als langdurige projecten biedt Klaassen Total Security een professionele objectbewaking op maat. Objectbewaking is een totaalpakket waarin de taken in samenspraak met de opdrachtgever variëren van portiers- en/of receptiediensten, openings- en sluitronden en/of preventieve aanwezigheid en camerabewaking. Onze gekwalificeerde medewerkers beveiligen het object en hebben dieptekennis van het pand of terrein. Daarnaast voeren zij aanvullende werkzaamheden uit, toegespitst op specifieke wensen van de opdrachtgever, zoals toegangscontrole, goederenstroom, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon. Onze gediplomeerde, ervaren en betrokken objectbeveiligers kunnen bovendien worden ingezet om toezicht te houden in stadscentra, horecagebieden en tijdens evenementen. Op een professionele manier zorgt Klaassen Total Security voor een veilige leef- en werkomgeving

 

PORTIERSDIENSTEN:

De toegang tot uw bedrijf verloopt via een portier. De wijze van ontvangst geeft direct een eerste indruk aan bezoekers is dus uitermate belangrijk. De ervaren, betrouwbare portiers van Klaassen Total Security zijn hierin het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Zij ontvangen uw gasten, begeleiden de goederenstroom, zijn servicegericht en vanzelfsprekend houden zij de veiligheid van uw bedrijf in de gaten. Ook bij ad hoc situaties kunnen er direct portiers worden ingezet. Alle portiers van Klaassen Total Security zijn gecertificeerd en beschikken over de vaardigheden van bedrijfshulpverlener.

 

RECEPTIEDIENSTEN:

De wijze waarop uw bezoekers worden ontvangen en te woord gestaan geeft direct een eerste indruk van uw bedrijf. De ervaren en betrouwbare gastheren en gastvrouwen van Klaassen Total Security zijn hierin het perfecte visitekaartje. Onze receptionisten zijn professionals in het gastvrij onthalen van klanten, bezoekers en relaties. Zij zorgen voor goede communicatie en veiligheid. Indien een receptie de taak heeft om bezoekers die niet gewenst zijn tegen te houden, wordt dit gezien als een beveiligingstaak en zal deze op accurate wijze worden uitgevoerd. De receptionisten van Klaassen Total Security zijn allen gediplomeerde beveiligers, representatief en kunnen volgens uw bedrijfsprotocol correct en oplossingsgericht acteren, ook indien er zich een ad hoc situatie voordoet.

 

BOUWPLAATSBEVEILIGING:

Als beveiligingsbedrijf worden wij al dan niet in combinatie met onze meldkamer in toenemende mate ingezet om bouwplaatsen te beveiligen. Bouwplaatsbeveiliging wordt veelal ingezet op momenten dat er geen personeel op de bouwplaats aanwezig is ter voorkoming van vandalisme, diefstal, vernieling of brandstichting. Maar ook tijdens bouwactiviteiten kan het nodig zijn om beveiliging in te schakelen: in- en uitgangscontrole, bezoekersregistratie en/of toezien op naleving arbo-eisen. Door een snel en accuraat optreden worden schade en eventuele stagnatie in de bouw voorkomen. Klaassen Total Security maakt gebruik van geavanceerde technische hulpmiddelen en kan daarbij hulp inroepen van een geselecteerde groep beveiligers. Deze ervaren mensen zijn opgeleid om zelfs onder de moeilijkste omstandigheden te beveiligen. Op de meldkamer worden camerabeelden uitgekeken, indien camerabeveiliging onderdeel uitmaakt van uw bouwplaatsbeveiliging op maat.

Een hoog dreigingsniveau vereist high risk security. Klaassen Total Security vult bij diverse instanties beveiligingsvraagstukken met een hoog discretie- en/of hoog risiconiveau in. Onze ervaren en zeer betrouwbare beveiligers hebben hiervoor een speciale opleiding genoten.

 


Wilt u meer weten?
We komen graag langs om de situatie te bekijken en te horen wat u nodig heeft. Kennismaken en het eerste advies zijn altijd gratis. Bel ons direct voor een afspraak op 0492 – 511 535 of op 040-2065572