KLAASSEN
TOTAL SECURITY

 

Klaassen Total Security

Nico Klaassen richtte in 2006 het landelijk opererende beveiligingsbedrijf Klaassen Total Security op. In 2009 nam Nico Klaassen het stokje over van oprichter Jo van Rooij. Samen met Jo’s zoon John en een gemotiveerd, goed opgeleid team beveiligers, waken we over de veiligheid van een groot aantal bedrijven, winkels en woningen.

Ons team

Nico Klaassen

Nico Klaassen

Nico Klaassen richtte in 2006 het landelijk opererende beveiligingsbedrijf Klaassen Total Security op. In 2009 nam Nico Klaassen het Helmondse beveiligingsbedrijf Animale Beveiliging over van zijn vriend Jo van Rooij, samen met Jo’s zoon John. Voordat hij startte met

Meer lezen

John van Rooij

John van Rooij

John van Rooij is vanaf zijn jeugd betrokken bij beveiliging: eerst binnen het beveiligingsbedrijf van zijn vader, Animale Beveiliging, en sinds de overname van dit bedrijf door Nico Klaassen als financieel adviseur van het team op zakelijk gebied.

Meer lezen

Sander Jacobs

Sander Jacobs

Sander is lid van het managementteam. Naast zijn functie als  projectmanager is hij de rechterhand van Nico Klaassen. Na jarenlange samenwerking is ervoor gekozen om zijn kwaliteiten en activiteiten in de organisatie te implementeren. Zowel intern als extern zorgt

Meer lezen

Waarom Klaassen Total Security


keurmerken-05keurmerken-06keurmerken-07keurmerken-04
Klaassen Total Security is in 2003 door Nico Klaassen opgericht. Daarvoor werkte Nico 26 jaar in verschillende functies bij de politie. Hij was onder andere rechercheur. Zijn brede expertise op het gebied van veiligheid en beveiliging die hij bij de politie heeft opgedaan, zet hij nu met veel plezier in voor de klanten van Animale Beveiliging in Helmond en Klaassen Total Security dat door heel Nederland werkt.

meer lezen

Diensten

MELDKAMER

MELDKAMER

Via onze meldkamer houden wij 24/7 cameratoezicht en / of camerabewaking in en rondom privaatrechtelijke gebouwen en op terreinen in opdracht van onze klanten.
Meer lezen
MOBIELE SURVEILLANCE

MOBIELE SURVEILLANCE

Mobiele surveillance is de verlengstuk van onze meldkamer. In Helmond en omgeving is ons in de mobiele surveillance gespecialiseerd zusterbedrijf : Animale Beveiliging actief.
Meer lezen
Bewaking

Bewaking

Zijn deuren en ramen goed gesloten, zijn apparaten en installaties uitgeschakeld en is het licht uit/aan waar dat moet? Animale beveiliging controleert dit voor u.
Meer lezen
Quick response

Quick response

Heeft u een bijzondere situatie zoals een calamiteit, evenement of verbouwing, dan is extra beveiliging snel geregeld.
Meer lezen
Bouwplaats

Bouwplaats

Onze dienstverlening bestaat uit, mobiele surveillance, gecertificeerde verkeersregelaars, fysieke beveiliging met of zonder diensthond…
Meer lezen