Diensten

Overzicht

Hoewel Klaassen Total Security diverse facetten van beveiliging worden uitgeoefend is Klaassen Total Security specifiek gericht op surveillance beveiliging. Door de nauwe samenwerking tussen beide en mee te gaan met de nieuwste technieken en opgeleid personeel handelen we altijd snel en adequaat.

MELDKAMER

Via onze meldkamer houden wij 24/7 cameratoezicht en / of camerabewaking in en rondom privaatrechtelijke gebouwen en op terreinen in opdracht van onze klanten.

MOBIELE SURVEILLANCE

Mobiele surveillance is de verlengstuk van onze meldkamer. In Helmond en omgeving is ons in de mobiele surveillance gespecialiseerd zusterbedrijf : Animale Beveiliging actief.

Bewaking

Zijn deuren en ramen goed gesloten, zijn apparaten en installaties uitgeschakeld en is het licht uit/aan waar dat moet? Animale beveiliging controleert dit voor u.

Quick response

Heeft u een bijzondere situatie zoals een calamiteit, evenement of verbouwing, dan is extra beveiliging snel geregeld.

Bouwplaats

Onze dienstverlening bestaat uit, mobiele surveillance, gecertificeerde verkeersregelaars, fysieke beveiliging met of zonder diensthond…

Wat doet onze surveillant nog meer voor u?

  • informatie verstrekken aan het publiek
  • preventief optreden naar personen en groepen die overlast kunnen veroorzaken
  • EHBO, inclusief reanimeren en gebruik AED
  • controle op technische mankementen, schade en storingen
  • uitvoeren van openings- sluit- en brandrondes

Wilt u meer weten?
We komen graag langs om de situatie te bekijken en te horen wat u nodig heeft. Kennismaken en het eerste advies zijn altijd gratis. Bel ons direct voor een afspraak op 0492 – 511 535 of op 040-2065572